Ma (2022.05.28. napján) került megrendezésre a  Nyárköszöntő Futóverseny SEFAG szervezésében. A nem túl vidám idő ellenére sokan indultak , köztük szép számmal a KHSE tagjai is. A Bátorító távtól kezdve egészen a félmaratonig minden számban képviseltettük magunkat.

  Váltóban az első helyen a KHSE Pokémonok  ( Fürj Erzsébet, Loukkala-Itzés  Noémi  és Farkas Gaál Zsuzsanna) a másodikon pedig a CuPanniék csapata  ( Czuh Fanni, Tikász Ernesztina, Hársházi Dávid) futott be, akik szintén KHSE tagok.

3,8 kilométeren Tihanyi Obál Mária a harmadik helyezést míg ugyanezen a távon 12-14 éves kategóriában Fülöp Antónia első, Kokas Anett második helyezést ért el. Szintén ezen a távon a 12 év alattiak között Tihanyi Noémi  második, Bogdán Csilla a harmadik ,fiúk között 12 év alatt pedig Kokas József  ért el harmadik helyezést.

Célba érkezés után minden versenyző kapott egy finom vad pörköltet , langallóval és ha kissé átázva is de jól lakottan zárhatta le a versenyt.

Nem hagynám ki a B64 szervező csapatát sem, akik szintén ott voltak,hiszen nem csak szervezünk hanem mi is futunk.  A közvetitést és a fényképeket most is Fülöp József szolgáltatta aki ezúttal a szervezőket segitette a helyszinen.

Természetesen mindekinek gratulálunk aki részt vett és elindult a természet által elégördített akadályok ellenére is.

További nem hivatalos képek a ITT böngészhetőek a rajt-cél területről.

Köszönjük a szervezők munkáját és a Boconádisok segitségét is!

X